AkciókÜzletünkben az állandó kedvezmények mellett rendszeres időszakos akciókat is biztosítunk vásárlóink részére.

Állandó akcióink

- Ingyenes látásélesség-vizsgálat.

- Diákigazolvány felmutatása esetén diákoknak 10 – 20 % kedvezményt adunk a CooperVision kontaktlencsékre.

Ideiglenes akcióink:
A prémium kategóriás, személyre szabott progresszív szemüveglencsék 30% kedvezménnyel kaphatók!A személyre szabott multifokális lencsék előnyei:

- Széles torzításmentes látómező
- Az Ön életstílusának és viselési paramétereinek számításba vétele
- Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
- Stabilitásérzet mozgás közben is

Az akció időtartama: 2019. április 8 – június 9.


Sensity fényresötétedő szemüveglencsék 25% kedvezménnyel kaphatók!A fényresötétedő lencsék két új típusa:

- A SENSITY DARK lencsék nem az UV-fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.
- A SENSITY SHINE lencsék divatos megjelenést biztosítanak a tükrös rétegnek köszönhetően, amely kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

Az akció időtartama: 2019. április 1 – június 30.


Dioptriás napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel kaphatók!


Az akcióban résztvevő termékek:

• Dioptriás napszemüveglencsék 
• Polarizált napszemüveglencsék
• Mirror szemüveglencsék
• Magas bázisgörbületű lencsék 
• Sportive lencsék
• DriveWear lencsék


Termékajánlás:

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk minden olyan vásárlónknak, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik.
A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.
A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.
A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit azon vásárlóik számára ajánljuk, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak. A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket pedig a sportos életet élő vásárlóinknak ajánljuk.
A DriveWear lencsék egy olyan forradalmi fejlesztési eljárással készülő szemüveglencsék, amelynek köszönhetően mind a fényresötétedő, mind a polarizált szemüvegek előnyös tulajdonságaival rendelkeznek, lehetővé téve a polarizáció és a fotokromia egyetlen szemüveglencsében való megvalósulását. A DriveWear lencséket mindenkinek ajánljuk, aki autóban utazik, vagy autót vezet.Duplázó ajánlat progresszív szemüveglencsékre!Minden progresszív szemüveglencse mellé a másik pár progresszív-, vagy munkaszemüveglencsét most ajándékba adjuk! Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy tartalék szemüveg legyen a színezetlen szemüveg mellett. Az ajándék lencse lehet dioptriás progresszív színtelen, vagy fényresötétedő szemüveglencse, munkaszemüveg-, vagy napszemüveglencse.


Az akció időtartama: visszavonásig


Az akció részleteiről érdeklődjön üzletünkben!


Az akciók részleteiről érdeklődjön az üzletünkben!

Amennyiben a havonta változó akcióinkról E-mailben is szeretne értesülni, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.