AkciókÜzletünkben az állandó kedvezmények mellett rendszeres időszakos akciókat is biztosítunk vásárlóink részére.

Állandó akcióink

- Ingyenes látásélesség-vizsgálat.

- Diákigazolvány felmutatása esetén diákoknak 10 – 20 % kedvezményt adunk a CooperVision kontaktlencsékre.

Ideiglenes akcióink:
Daynamic progresszív szemüveglencsék 35% kedvezménnyel kaphatók!


A Daynamic lencse szélesebb látómezőt és kisebb torzítást, illetve tökéletes látást biztosít minden távolságra, továbbá nagyobb keretválasztási szabadságot ad látásminőséget érintő kompromisszumok nélkül.

Előnyei:
-Éles távoli és közeli látómező
-Széles és tiszta tekintési zónák
-Kedvező ár-érték arány

Az aberrációs kontroll hátsó felületre helyezése megfelelőbb pozíciót biztosít a szemhez képest, ami egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

Az akció időtartama: 2019. március 1 – április 30.Sensity fényresötétedő szemüveglencsék 25% kedvezménnyel kaphatók!A Sensity szemüveglencséket az aktív életet élő és/vagy fényérzékeny vásárlóink számára ajánljuk, továbbá azoknak, akik kényelmes megoldást és tökéletes védelemre vágynak a különböző fényviszonyok között.

Az akció időtartama: 2019. március 1-31.


Duplázó ajánlat progresszív szemüveglencsékre!Minden progresszív szemüveglencse mellé a másik pár progresszív-, vagy munkaszemüveglencsét most ajándékba adjuk! Ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy tartalék szemüveg legyen a színezetlen szemüveg mellett. Az ajándék lencse lehet dioptriás progresszív színtelen, vagy fényresötétedő szemüveglencse, munkaszemüveg-, vagy napszemüveglencse.


Az akció időtartama: visszavonásig


Az akció részleteiről érdeklődjön üzletünkben!


Az akciók részleteiről érdeklődjön az üzletünkben!

Amennyiben a havonta változó akcióinkról E-mailben is szeretne értesülni, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.