SzolgáltatásainkIngyenes látásvizsgálat
A vizsgálat magában foglalja mind az objektív (számítógépes), mind a szubjektív (manuális) ellenőrzést. A látásélesség vizsgálatot Kristin Györgyné és Kristin Andrea optometristák végzik.Szemüvegkészítés 1 órán belül vagy rövid határidővel
A rövid határidőre vállalt szemüvegkészítést a széles választékú szemüveglencse raktárkészlet valamint a saját műhelyben való elkészítés biztosítja.
Kontaktlencse-illesztés
Kontaktlencse-illesztés esetén a vizsgálatkor kiválasztjuk a szem paramétereihez legideálisabb lencsetípust.


Monitorszűrős védőszemüvegek készítése
Cégeknek monitorszűrős szemüvegek készítését vállaljuk szemvizsgálattal, kedvezményekkel, akár kiszállással is.


Dioptriás napszemüvegek készítéseSzemüvegjavítás
Forrasztás, beállítás, keretigazítás, szárcsere, stb.


Ultrahangos szemüvegtisztítás


Ingyenes UV-szűrés (az ultrahangos szemüvegtisztítás után)


Digitális Optikai Mérés
Az elnevezés olyan intelligens eszközöket takar, amelyek amellett, hogy egyszerűbb és rugalmasabb munkavégzést biztosítanak a látszerésznek, hihetetlen precizitással végzik el a szemüveg elkészítéséhez szükséges méréseket, és használatukkal valósághűen szemléltethetőek az egyes lencsék közötti különbségek.


A Digitális Optikai Mérésnek köszönhetően a szemüveglencsék a létező legnagyobb precizitással készülnek, a legmodernebb látáskorrekciós megoldások és a személyes vizuális élmények maximális figyelembevételével.


TanácsadásGarancia
A látásvizsgálatra garanciát vállalunk, amennyiben a szemüveget nálunk készíttette el.
Szemüvegkereteinkre 1 éves teljes körű garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat esetén.
Szemüveglencsék felületkezelésére 2 éves garanciakártyát adunk. A garanciaigény a lencse használatára és tisztítására vonatkozó szabályok betartása esetén érvényesíthető.


Törzsvásárlói- és, diákkedvezményekEgészségpénztári kártya-elfogadóhelyBankkártyás fizetési lehetőségGyermekvédelmi -, Iskolai -, Ajándék Erzsébet-utalvány elfogadóhely


Üzletünk Sodexo Pass Ajándék utalvány-, és Ticket Wellness egészségpénztári utalvány elfogadóhely, valamint Multi-Pay Cafeteria kártyaelfogadó hely.